Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

Често Задавани Въпроси

Какво е dogin'BOX?

dogin'BOX е месечният ти абонамент за размахана опашка. Кутия, изпълнена с кучефизирани (може ли да започна да го използвам като термин това вече?) играчки, лакомства и изненади. Всяка кутия е специално създадена за получателят си, за да може да размахва опашка непрекъснато.

Какво има в dogin'BOX?

Класическата кутия е 2 лакомства, 2 играчки и 1 лакомство за дъвчене, но може да ти доставяме точно това, от което кучето ти има нужда. Ако искаш да ощастливим косматкото заедно - пиши ни.

Лакомства - любимецът ти ще получава само здравословни и органични лакомства, съобразени с алергиите и предпочитанията му.

Играчки - избрани специално за максималното забавление на собственика и кучето, всеки цвят, писък или текстура са специално за любимеца ти

Лакомства за дъвчене - вкусни и ангажиращи лакомства, които не само успокояват кучето ти, ами и почистват зъбите му!

Колко струва dogin'BOX?

При поръчка на абонаментен план за кутия всеки месец, за период от 12 месеца и с онлайн плащане, цената е 38лв. За еднократна поръчка на кутия с наложен платеж, цената е 52лв. Това са ни долната и горната граница към днешна дата. Имаме и цени между тях, които варират спрямо регулярността на получаване на кутия, периода на абонамента и начина на плащане. Регистрирай кучето си и виж всички опции за плащане преди да си направил избора си.

И не забравяй - стойността на продуктите в кутията е винаги повече от тази, която плащаш. Захапи офертата!

Кога да очаквам първия си dogin'BOX?

Първата ти поръчана кутия тръгва веднага. Ще я получиш до 5 работни дни. Всички следващи ще тръгват към теб в началото или в средата на месеца. Виж кога идва следващият dogin'BOX в профила ти. Веднага щом изпратим кутията, ще получиш потвърждение по email с предполагаема дата на доставка.

Винаги може да се свържеш с нас, ако имаш допълнителни въпроси.

Кога да очаквам месечните доставки на dogin'BOX?

Кутиите се изпращат в рамките на първата седмица и третата седмица от всеки месец. Веднага след потеглянето на кутията, ще получиш потвърждение по email с предполагаема дата на доставка.

А ако имаш специален график, който искаш да споделиш с нас, винаги можеш да подраскаш по вратата ни.

Колко струва доставката на dogin'BOX?

Доставката на dogin'BOX e безплатна до всички офиси на Speedy в страната. Доставка до дома ти струва 5 лева на месец.

Как ще платя за своя dogin'BOX?

Онлайн, направо на нас. С максимална сигурност и по-добра цена!

Или в брой, на Speedy. Те ще се погрижат парите ти да стигнат до нас безопасно.

Къде да изпратя снимки на моето куче с dogin'BOX?

Изпращай ни снимки на кучето си във Facebook (https://www.facebook.com/Dogin.bg), Instagram (https://www.instagram.com/dogin.bg/) или направо тук, в чата. Или на kucheshkata@dogin.bg. Нямаме търпение да видим размаханата опашка и на твоя куч!

Кога ще платя за своя dogin'BOX?

Плащането при доставка е винаги възможно, но не е най-евтиният ти избор. При дигиталните плащания, плащането за първата кутия се извършва при завършването на поръчката. Последващите плащания от абонамента са на същата дата като първоначалната ти поръчка. Ако не си сигурен коя е датата на плащане, можеш да провериш в Акаунт страницата си.

Ако имаш нужда от допълнителна информация винаги можеш да се свържеш с нас.

Мога ли да персонализирам своя dogin'BOX?

Естествено, че можеш! Та нали това е идеята?

Знаем че всички кучета имат уникални нужди и предпочитания. За това ти даваме възможността да направиш кутията специално за своя любимец. Предпочиташ повече лакомства? Косматкото обожава играчки? Или трябва да изпращаме играчки за истински унищожители? Всичко това се контролира от профила ти.

Ако имаш нужда от помощ, винаги можеш да подраскаш по вратата ни.

Защо цената за абонамент е по-ниска от тази на еднократната доставка?

Когато се абонираш за месечните ни доставки, екипът на dogin'BOX може да планира оптимално времето и нуждите на кучето ти, и така да получи лакомства и играчки с по-висока стойност от сумата, която плащаш ти. Така си позволяваме да ти предоставим продукти с най-високо качество, за част от цената им в магазина, всеки месец!

Мога ли да върна своя dogin'BOX?

В случай че искаш да върнеш кутията си, можем да направим това възможно, ако всички продукти са в оригиналния им вид и опаковки. Ако имаш проблеми с продуктите или доставката си, винаги можеш да се обърнеш към нас.

Как да спра абонамента си за dogin'BOX?

Ние мечтаем да правим живота на кучетата и хората им щастлив. Ако абонаментът ти не носи радост на куч, сподели ни! Ние винаги намираме най-доброто решение за теб и косматкото ти. Отказването от автоматичното подновяване на абонамента ще спре доставките след като текущият ти преключи. За да се откажеш, влез в профила си или ни пиши.

Как да променя адреса за доставка на dogin'BOX?

Можеш да промениш адреса от профила на кучето си. Влез в Настройки на абонамента и избери правилния Град и Адрес на доставка. Следващият ти dogin'BOX ще се появи там! (Ако не знаеш кога ще получиш кутията си – провери тук) Aко имаш въпроси, винаги можеш да ни пишеш в чата или да ни се обадиш на 0893 75 84 80.

Какво е добавката "Унищожител"?

Сигурният начин, че кучето ти ще си играе и ще дъвче играчките и дъвкалките си продължително. Когато избереш добавка "Унищожител", ще получаваш продукти с по-висока цена и подбрани специално да поемат огромното желание на куч да унищожи всичко ценно за теб.

Какво е добавката "Чисти зъби"?

Обичаш кучето ти да е с блестяща усмивка? Тази добавка се грижи точно за това – да даде здрава и блестяща усмивка на кучето ти. Когато избереш "Чисти зъби", получаваш продукти, които се грижат за зъбите и венците на куч.

Имам добавка "Унищожител"/"Чисти зъби", но получих само 5 продукта?

Добавките "Унищожител" и "Чисти зъби" не увеличават броя продукти в dogin'BOX, а увеличават качеството им. Ако имаш добавка "Унищожител" или "Чисти зъби", или и двете, пак ще получаваш 5 продукта, които ще бъдат с много по-висока стойност.