Хавлия за плаж и чанта - подарък при абонамент
Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

Често Задавани Въпроси

Какво е dogin'BOX?

dogin'BOX е месечният ти абонамент за размахана опашка. Кутия, изпълнена с кучефизирани (може ли да започна да го използвам като термин това вече?) играчки, лакомства и изненади. Всяка кутия е специално създадена за получателят си, за да може да размахва опашка непрекъснато.

Какво има в dogin'BOX

Класическата кутия е 2 лакомства, 2 играчки и 1 лакомство за дъвчене, но може да ти доставяме точно това, от което кучето ти има нужда. Ако искаш да ощастливим косматкото заедно - пиши ни.

Лакомства - любимецът ти ще получава само здравословни и органични лакомства, съобразени с алергиите и предпочитанията му.

Играчки - избрани специално за максималното забавление на собственика и кучето, всеки цвят, писък или текстура са специално за любимеца ти

Лакомства за дъвчене - вкусни и ангажиращи лакомства, които не само успокояват кучето ти, ами и почистват зъбите му!

Колко струва dogin'BOX

При поръчка на абонаментен план за кутия всеки месец, за период от 12 месеца и с онлайн плащане, цената е 38лв. За еднократна поръчка на кутия с наложен платеж, цената е 52лв. Това са ни долната и горната граница към днешна дата. Имаме и цени между тях, които варират спрямо регулярността на получаване на кутия, периода на абонамента и начина на плащане. Регистрирай кучето си и виж всички опции за плащане преди да си направил избора си.

И не забравяй - стойността на продуктите в кутията е винаги повече от 52 лева. Така че сделката е сигурна!

Кога да очаквам първия си dogin'BOX

Първата ти поръчана кутия тръгва веднага. Ще я получиш до 5 работни дни. Всички следващи ще тръгват към теб в началото или в средата на месеца. Виж кога идва следващият dogin'BOX в профила ти. Веднага щом изпратим кутията, ще получиш потвърждение по email с предполагаема дата на доставка.

Винаги може да се свържеш с нас, ако имаш допълнителни въпроси.

Кога да очаквам месечните доставки на dogin'BOX

Кутиите се изпращат в рамките на първата седмица и третата седмица от всеки месец. Веднага след потеглянето на кутията, ще получиш потвърждение по email с предполагаема дата на доставка.

А ако имаш специален график, който искаш да споделиш с нас, винаги можеш да подраскаш по вратата ни.

Колко струва доставката на dogin'BOX

Доставката на dogin'BOX e безплатна до всички офиси на Speedy в страната. Доставка до дома ти струва 5 лева на месец.

Как ще платя за своя dogin'BOX

В брой, на Speedy. Те ще се погрижат парите ти да стигнат до нас безопасно.

Онлайн, при нас. С максимална сигурност и по-добра цена!

Кога ще платя за своя dogin'BOX

Плащането при доставка е винаги възможно, но не е най-евтиният ти избор. При дигиталните плащания, плащането за първата кутия се извършва при завършването на поръчката. Последващите плащания от абонамента са на същата дата като първоначалната ти поръчка. Ако не си сигурен коя е датата на плащане, можеш да провериш в Акаунт страницата си.

Ако имаш нужда от допълнителна информация винаги можеш да се свържеш с нас.

Мога ли да персонализирам своя dogin'BOX?

Естествено, че можеш! Та нали това е идеята?

Знаем че всички кучета имат уникални нужди и предпочитания. За това ти даваме възможността да направиш кутията специално за своя любимец. Предпочиташ повече лакомства? Косматкото обожава играчки? Или трябва да изпращаме играчки за истински унищожители? Всичко това се контролира от профила ти.

Ако имаш нужда от помощ, винаги можеш да подраскаш по вратата ни.

Защо цената за абонамент е по-ниска от тази на еднократната доставка?

Когато се абонираш за месечните ни доставки, екипът на dogin'BOX може да планира оптимално времето и нуждите на кучето ти, и така да получи лакомства и играчки с по-висока стойност от сумата, която плащаш ти. Така си позволяваме да ти предоставим продукти с най-високо качество, за част от цената им в магазина, всеки месец!

Мога ли да върна своя dogin'BOX

В случай че искаш да върнеш кутията си, можем да направим това възможно, ако всички продукти са в оригиналният им вид и опаковки. Ако имаш проблеми с продуктите или доставката си, винаги можеш да се обърнеш към нас.

Как да спра абонамента си за dogin'BOX

Ние мечтаем да правим живота на кучетата и хората им щастлив. Ако абонамента ти не носи радост на куч, сподели ни! Ние винаги намираме най-доброто решение за теб и косматкото ти. Отказването от автоматичното подновяване на абонамента ще спре доставките след като текущият ти преключи. За да се откажеш, влез в профила си или ни пиши.