Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

За нас

Всички приятели на dogin' вярват, че кучетата трябва да са щастливи. Дългите години, прекарани в задълбочени (и доста забавни) изследвания, в резултат на които всички кучета са излизали с размахани опашки, ни доказаха само едно - най-сигурният и бърз начин да направиш кучето си щастливо, е да му покажеш колко важна част от живота ти е то. А именно като играеш с него, награждаваш го със здравословни лакомства и му позволяваш да отвори поне още една дупка в любимия ти чорап. Или поне да му предоставиш заместител на последното.

Ние сме тук, за да споделяме радостта от живота с куче/та. И винаги ще предоставяме най-добрите продукти за кучето ти, неизменно защитени от Закона за Защита на Щастието. Затова си врем носовете навсякъде. Това ни прави толкова добър екип.

Мойра - Директор Дирекция Дъвчене. Винаги готова за спринт 100 000 метра. Организира дейностите около кучешките ми ти работи и изгризването на всички играчки, лакомства, дивани, атомни електроцентрали и планети джуджета.

Сиси - Изпълнителен Изпитател Играчки. Рано куче, рано играе. От сутрин до вечер е заета със задачата да изпробва свирещите елементи в играчките и продължителността на запазване на структурната им цялост.

Хейзъл - Лейтенант Лапане на Лакомства. Който подбира - разбира. Отговаря за високото качество на всичките ни лакомства. Четенето на дълги етикети не е най-силната ѝ страна, затова предпочита малко съставки и много месо!