Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

Закон за Защита на Щастието

Глава I (и последна)

Задължително е всички кучета да бъдат щастливи.

Чл. 1. Този закон защитава щастието на кучетата в човешкия свят. Всички кучета заслужават да размахват опашките си поне 25 часа всеки ден, 8 дни в седмицата.

Чл. 2. Кучета са уникални и имат различни нужди. Ти казваш на dogin’ какви са те, dogin'BOX ти изпраща перфектните за кучето ти продукти. Всеки месец - различни!

Чл. 3. Куче, което не е щастливо, трябва да бъде обгрижвано с любов и внимание. Всички продукти на dogin’ целят да се погрижат за непрекъснатото размахване на оппашката - 25 часа на ден, 8 дни в седмицата.

Чл. 4. Здравето на кучетата е изключително важно за щастието им. Всичките ни лакомства и играчки са полезни за косматото ви семейство и са специално избрани за вашия домашен любимец.

Чл. 5. Косматко, който не е 100% удовлетворен от подаръците си, заслужава да бъде награден с подходящи такива. Обърнете се към нас и ще направим необходимото, за да размахаме опашката му.

Чл. 6. Ако сте получили лакомство или играчка, която не е подходяща за вашето куче, ще бъдете компенсирани. Пишете ни и веднага ще се погрижим за вашето космато семейство.

Чл. 7. Мнението на кучетата има значение. dogin’ прави кутията за кучета толкова по-подходяща за твоя домашен любимец, колкото повече ни споделяш за него. Пиши ни.

Закон за Защита на Щастието