Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

Задоволи изтънчения вкус на куч с dogin’BOX!

Написана на: 22.07.2023
Чете се за 4 минути
Хей, хей! Гониш ли опашката си, докато балансираш между натоварения график и безкрайното неодобрение на куч към всички лакомства от магазина? Не се притеснявай, ние сме тук, за да донесем решението направо до вратата ти – dogin’BOX!

Диетата на всeки куч трябва да бъде толкова уникална, колкото опашката му. От възраст, порода, размер до начин на живот, диетичните нужди на косматкото ти може да варират значително. И да бъдем реалисти, животът ти е доста забързан, че да се грижиш диетата на косматкото ти да е балансирана, може да изглежда като изкачване на връх Еверест.

dogin’BOX е като ежемесечно парти-изненада за твоя космат приятел, което предлага 5 внимателно подбрани продукта - 2 вкусни лакомства, 2 забавни играчки и 1 дъвкало за грижа за зъбите и релаксация. Всеки продукт е избран, за да гарантира, че ще размаха опашката на куч и че ще е полезен за него.

Нашите лакомства, създадени с вкусни, богати на хранителни вещества меса, със сигурност ще накарат куч да размаха опашка по-бързо, отколкото можеш да кажеш „донеси“! Те са пълни с протеини, които са основните “виновници” за изграждане на мускулите на любимеца ти. Някои от тях дори могат да се ядат в открития Космос – намери Космическите лакомства тук.

Ние ще се погрижим и за играчките! dogin’BOX идва с 2 висококачествени забавни играчки всеки месец. Играта с тях е не само вълнуваща, но и допринася за умствената стимулация и упражнения на куч.

Черешката на тортата на dogin’BOX е дъвченето. Това е като спа ден за зъбите на куч, подобряващ устната хигиена, като същевременно му действа релаксиращо. Плюс това, кой може да устои на изражението на косматкото, когато получава нова дъвкалка?

dogin’BOX ти дава избор и за баланса на продуктите в него. Може да избереш повече лакомства, играчки или дъвкалки, според нуждите и предпочитанията на любимеца ти. Така ще му дадеш вълнуваща комбинация от хапване, упражнения и релаксация. През цялото време може да седиш и да се наслаждаваш на радостта от махащата опашка на здравото ти, щастливо кученце. Или пък да играеш с него, докато не свалиш тези 2 килограма, които те тормозят вече цял месец!

Готов ли си да се впуснеш в това приключение? Абонирай се днес за dogin’BOX. В крайна сметка всяко куче заслужава живот, изпълнен със забавление, с махане на опашка и първокласно хранене. С dogin’BOX ти не просто доставяш забавление, а също и здраве, щастие, докато спестяваш време и пари.

Абонирай се сега и до края на юли ще получиш и цели ДВА подаръка!