Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

Ръководство за миене на зъбите на куч!

Написана на: 28.11.2023
Чете се за 5 минути
Хей, глутница! Истинското име на статията трябваше да е „Как да измием зъбите на куч, докато той се държи все едно се опитвам да го разчленя на малки парченца“, но е прекалено дълго.

А докато очакваш снежинките да дойдат и да танцуват, а студените ветрове вият, няма нищо по-уютно от това да се свиеш с косматия си приятел до камината (или на дивана, за бедните като мен). Но откъде идва тази неприятна миризма? Да не би устата на куч да мирише на пълната миялна, която не си пускал от 2 седмици? Надникнал ли си в устата на любимеца си? Ако погледнеш, ще се увериш че и той се нуждае от грижи за зъбите, ако не искаш да помирисваш устата му от километър!

Защо косматкото ти се нуждае от свеж дъх?

Грижата за зъбите е целогодишна отговорност. За куч, грижа за зъбите е изключително важна. Ето и най-важните причини:

Предотвратява зъбните замърсители: Плаката и зъбният камък не спят зимен сън! Редовното четкане предотвратява заболяванията на венците и кариес.

Осигурява свежи целувки: Кой не обича свежи кучешки целувки по време на празничния сезон? Четкането гарантира, че дъхът на косматкото ти е готов за любов.

Подобрява здравето: Проблемите със зъбите могат да се превърнат в по-големи здравословни проблеми. Поддържай куч здрав с редовно четкане.

Създаване на ритуал за миене на зъби?

Започване на рутинно миене през зимата може да изглежда плашещо, но с малко търпение и доза последователност и твоят костматко ще се съгласи!

Избери перфектните инструменти: Вземи четка и паста за зъби, предназначени за кучета! Не забравяй, човешката паста за зъби може да бъде неподходяща за кучета, така че винаги избирай подходяща за любимеца си. (винаги може да намериш правилните консумативи в нашия онлайн магазин)

Леко начало: Нека куч се запознае с четката за зъби. Подушване тук, близване там и скоро ще е готов за истинската задача.

Четкане в кръг: Внимателно четкай с кръгообразни движения. И не забравяй - задните зъби се нуждаят от допълнителна любов!

Награди: След изчеткване облей куч с похвали и лакомства. Той скоро ще свърже четкането със забавлението.

Градските зими могат да бъдат оживени, особено с предстоящите празници. Ето къде нахлува dogin’BOX! От забавни играчки до помощни средства за поведение, лакомства и подаръци за рожденния ден на куч, ние ще се погрижим за зимата на куч. И познай какво? Имаме добавка, която да поддържа зъбите на куч в блестящо състояние!

Защо да се влачиш по заснежени улици, когато dogin’BOX може да кацне пред вратата ти? 

Абонирай косматкото днес, така ще имаш достатъчно време за избелване на усмивката му! Не искаш жълти зъби на коледните фотоси, нали?