Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

5 лесни стъпки за връщане към рутината след лятната ваканция

Написана на: 30.08.2023
Чете се за 3 минути
Глутница, привет! Време е за подготовка за познатото ежедневие- смяна на плажните кърпи за раници и банските за не толкова оскъдно облекло. Но познай кой друг може да има нужда от подготвителен период? Ясно е, щом си тук – куч!

Преходът от лятната ваканция към рутината може да бъде малко неприятен за любимеца ти, особено когато е свикнал с целодневна игра и безкрайно чешене на корема. Но не се тревожи! Избрахме най-добрите съвети, за да помогнем на куч да се приспособи към новия график.

1. Постепенно сбогуване: Започни, като оставиш косматкото си сам за кратки периоди, като постепенно увеличавай продължителността. Това помага на куч да се адаптира да прекарва повече време самостоятелно.

2. Дръж го зает: Безделният куч може да се превърне в нервно куче. dogin’BOX включва интерактивни играчки, предназначени да поддържат куч психически стимулиран и ангажиран, докато децата са на училище, а ти на работа.

3. Последователността е ключова: Поддържай времето за разходки и за хранене непроменени. Това осигурява усещане за рутина и стабилност за косматкото ти.

4. Време за почивка: Точно като нас, кучетата също се нуждаят от почивка. dogin’BOX включва релаксираща дъвкалка, идеална за онези тихи вечери след домашна работа, докато се опитваш да гледаш телевизия.

5. Позитивни срещи: Когато децата се върнат от училище, насърчавай спокойна и щастлива среща с любимеца им. Това засилва идеята, че семейството винаги се връща, облекчавайки безпокойството при раздяла.

Докато говорим за помагане на рутината, нека поговорим и за dogin’BOX! Създаден идеално за твоят куч, той е пълен с лакомства, играчки и успокояваща дъвкалка, която не само ще забавлява куч, но и ще му помогне да се отпусне и да се адаптира към новата рутина. А ти ще можеш да си спестиш безкрайното лутане в магазините. Мисли за dogin’BOX като за комплект за връщане в "училище" за твоят косматко!

Връщането в училище е време на промяна за всички, включително за куч. С малко подготовка, търпение и нашият страхотен dogin’BOX, косматкото ти ще размаха опашка за нула време! Не забравяй, че всяко добро момче и момиче заслужава малко повече любов по време на този преход. Така че направи кучето си щастливо ТУК!