Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

3 съвета за блестящо чист дом!

Написана на: 24.09.2023
Чете се за 4 минути
Здравей, глутница!

Летните небеса избледняват и знаем, че се подготвяш за уютни вечери на закрито. Но нека бъдем честни, косматкото ти със сигурност превръща дома ти във вихрушка от косми и играчки. Не се притеснявай! Имаме няколко съвета, за да поддържаш градското си гнездо чисто и подредено, независимо колко игрив е куч.

1. Насърчавай доброто поведение:

Един от най-добрите начини да поддържаш чист дом е да гарантираш, че куч се държи добре. Използвай играчките и лакомствата от dogin’BOX, за да обучиш любимеца си да избягва определени зони или мебели и да го възнагради за доброто му поведение. Нашите подбрани продукти са не само забавни, но и помагат при обучението на твоят косматко, като го подготвят за живот на чисто! Добре възпитаното куче означава по-малко бъркотии и по-щастливо семейство.

Изсушени мини морковчета dogin'

8.87лв
Виж

Космически свински дроб dogin'

23.89лв
Виж

Космически ягоди dogin'

13.78лв
Виж


2. Сандък със съкровищата на куч:

Всеки пират се нуждае от сандък със съкровище! А кучето ти със сигурност е пират, нали знаем колко обича да гони богатства! Определи конкретна кошница или кошче за играчките на косматкото ти. Това не само помага за поддържане на безпорядъка в жилищната зона, но и учи куч да връща играчките си след време за игра. Победа и за двамата! Плюс това, с абонамента ти за dogin’BOX, куч винаги ще има нови играчки, които да добави към своята колекция.

3. По-малко козина, повече забавление:

Есента е време, когато много породи, като лабрадори и голдън ретривъри, започват да губят лятната си козина. Редовните сесии за подстригване и ресане могат драстично да намалят количеството козина, която намира пътя си върху твоите мебели, килими, супи и... навсякъде! Приеми го за двойно удоволствие – глезене за куч, чист дом за теб!

Разбираме, че градският живот, особено твоят, може да бъде напрегнат. Жонглирането между работата, семейството и любимеца ти понякога може да се почувства непосилно. Ето къде влизаме ние! dogin’BOX е подбран с любов, имайки предвид уникалните нужди на косматкото ти. Кажи сбогом на многобройните пътувания до магазина и здравей на кутия, пълна с радост,
доставена точно до прага ти.

И така, защо да чакаш? Направи живота си малко по-лесен, дома си малко по-чист и опашката на куч малко по-размахана. Абонирай се за dogin’BOX днес и ни позволи да донесем найдоброто от кучешкия свят до твоята врата. В крайна сметка, щастлив косматко означава щастлив дом!