Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

Как да предотвратиш заболявания на зъбите на куч, само за 5 минути

Написана на: 13.04.2023
Чете се за 3 минути
Здрасти, глутница! Днес се захващаме с една неприятна тема: заболяванията на кучешките зъби. Но не се притеснявай, ние имаме няколко трика в ръкава си, с които могат да се предотвратят само за 5 минути или по-малко!

Дай им нещо за дъвчене


Дъвкалките за зъби са най-добрият приятел на зъбите на косматкото ти. Те са вкусни, джвакат и помагат за почистването на плаката и зъбния камък. Освен това куч винаги ще си хареса поне едно от тях! Винаги можеш да намериш най-добрите с абонамент за dogin’BOX.

Дай им нещо за дъвчене


Добави малко H2O


Добавянето на вода към храната на куч е лесен начин да поддържаш зъбите и венците му здрави. Водата помага за изплакването на остатъците от храна и предотвратява натрупването на зъбна плака.

Добави малко H2O


Насрочи преглед при ветеринаря


Не на последно място, насрочи зъболекарски преглед при ветеринарен лекар. Той може да забележи всякакви проблеми на ранен етап и да ти даде повече съвети как да поддържаш зъбите на куч в перфектна форма.

Туй е то – 3 бързи и лесни начина за предотвратяване на всякакви зъбни заболявания при кучета. Дръж опашките размахани и усмивките блестящи! Винаги можеш да избереш добавка към своя абонамент за dogin’BOX и да запазиш зъбите на куч бели!