Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

25 хотела за почивка с куче на българското Черноморие

Написана на: 27.06.2022
Чете се за 3 минути
Добутваш до отпуската – 10 дни (дано и повече) – без мейли, без шефа, без извънредните смени, без досадните колеги – най-чаканият момент от годината. Тази година си се решил, че ще стигнеш до морето, но имаш малък проблем – той има четири лапи, готина опашка, страхотен нос и съвършени уши, но и най-вероятно в повечето хотели по българското море все още не е добре дошъл. Няма да разглеждаме варианта да го оставиш на майка си или на съседите. Правили сме го, но на всички по веригата им е мъчно – на теб за него, на него за теб, на майка ти – за нея…

ЗАТОВА направихме тази статия, в която ще ти предложим 25 решения на косматия ти „проблем“.

Това са 25 хотела по цялото българско Черноморие, които изрично са написали, че домашният ти любимец е добре дошъл при тях. А ние се постарахме да подберем такива с добър рейтинг в Booking*. Защото освен да има къде да спи куч, трябва да ти е хубаво и на теб.

Под списъка сме написали няколко много важни неща, които да имаш предвид, докато взимаш решение къде да отидеш с косматкото. Моля те, прочети ги, за да няма разочаровани после!

Ето ти 15 готини предложения за южното Черноморие:

Ей така, между другото само вмъкваме, ако не знаеш, че ние в dogin’ освен да правим супер яки списъци с хотели за твоя куч, правим и още по-готини персонализирани кутии с велики лакомства и страхотни играчки за кучета. Разкажи ни за твоя куч тук и виж с какво можем да го изненадаме – 100% натурални лакомства, страхотни кучешки деликатеси, безброй играчки, както за вкъщи, така и за плажа. Хвърли един поглед и на магазина ни, тук ще намериш всиииички кучешки слабости на едно място. Enjoy!

Ето и 10 готини предложения за северното Черноморие:



Толкова от нас засега. Ако имаш препоръки или допълнения – пиши ни, за да се постараем да направим още по-готин живота на кучовците и техните собственици. Надяваме се да си намериш супер якото място и да имате страхотно морско преживяване с твоя куч!

ВАЖНО.

!Чети внимателно и най-вече – говори по телефона с хотела, в който искаш да отседнеш с куч. 
!Пиши ни, ако някой от тези хотели не отговаря на очакванията ти.
*Booking не са си платили за това, списъкът е изцяло наша инициатива.