Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

Нацепени животни: 5 начина да върнеш куч в перфектна форма след празниците

Написана на: 31.01.2024
Чете се за 4 минути
Привет, глутница! Ако съчетаваш тягостното връщане към работа с премахването на излишните килограми на твоя космат приятел след празниците, тези съвети са точно за теб. Днес се гмуркаме с опашка напред в света на „Нацепените животни“, споделяйки съвети, които ще превърнат куч в
нацепена батка, която със сигурност няма проблем с наднормено тегло.

1. Предизвикателна разходка в града

Разбираме, животът в оживени градове като София и Пловдив може да бъде тежък, особено след празничния новогодишен шум. Защо не превърнеш тези ежедневни разходки в предизвикателство? Пробвай различни маршрути всеки ден – може би разходка из заснежената Борисова градина или бърза разходка из най-близката планина. Това е чудесен начин както за теб, така и за твоя космат приятел да опознаете красотата на България през зимата!

2. Тренирай с играчки

Имаш само няколко свободни минути? Няма проблем! dogin'BOX идва с иновативни играчки, които могат да превърнат краткото време за игра във високоинтензивна тренировка. Мисли за това като за лична фитнес зала на куч, точно във всекидневната. Просто напълни някоя от играчките с лакомства и остави куч да свърши останалото.

3. Здравословни лакомства за криеница

Увеличи умствената и физическа активност на куч, като играеш на криеница с лакомства. Скрий здравословните лакомства (може да намериш много такива в dogin'BOX), в дома или двора и оставете куч да ги намери. Това е забавен начин да насърчиш движението и да поддържаш ума на косматкото в перфектно здраве.

4. Кучешки срещи

Социализацията е жизненоважна за любимеца ти, особено за дружелюбни зверове като твоето 40-килограмово бебе - Питбул. Организирай срещи с други кучовци и това ще се превърне в забавен начин за куч да тренира, и да се поддържа в добра форма. А ти ще можеш да общуваш с други луди фенове на любимите ни кучовци. Това е победа за всички!

5. Дърпане на въже

Включи се в дърпането с куч, използвайки здраво въже от dogin'BOX. Това занимание е не само приятно, но и страхотна тренировка, която помага за укрепване на мускулите на куч и подобряване на цялостната му форма. И отнема само 5 минути, така че определено имаш време!

Присъедини се към глутницата

dogin'BOX не е просто удобство; то е общност от любители на кучета, които разбират уникалните предизвикателства и радости от отглеждането на куч. Абонирай се днес и направи здравето и щастието на твоя любимец лесно, като махане с опашка!

Не забравяй, че здравото куче е щастливо куче, а щастливото куче създава радостен дом!