Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

Ако искаш да глезиш куче, си вземи една от тези 5 породи!

Написана на: 23.04.2023
Чете се за 4 минути
Здравей, глутница! 2022 г. е някъде в миналото, но ние изкопахме малко данни от нашите dogin’BOX абонати и сме развълнувани да споделим с теб кои са най-глезените породи косматковци през последната година. Ако искаш да поглезиш някой куч през 2023, винаги можеш да избереш една от изброените породи. Но не се самозабравяй, не е нужно да отгледаш 5 кучета едновременно, веднага!

Под номер 5 имаме Джак Ръсел Териер.

Те може да са малки, но са със силни характери, които изискват любов и внимание. Дай им твърди играчки и награди за дъвчене, и те никога няма да те притесняват. Освен да похвърляш малко играчки. И да подърпаш. А, да, и да ги нахраниш...

На четвърто място е Лабрадор Ретривър.

Тези симпатични кучовци са известни със своята безгранична енергия и любов към галенето. Сподели любимите си Космически лакомства с тях и ще бъдат твой верен спътник (като Луната), завинаги.

Бронзовият медал отива при Голдън Ретривърите.

Тези меки и нежни кучовци ще откраднат сърцето ти с размаханите си опашки. Спри дъха им (не буквално) с гушкане и те ще те ближат по лицето до края на деня. И на следващият ден. Най-вероятно няма измъкване.

На второ място са Питбулите.

Не позволявай на мощната им външност да те заблуди. Тези сладки косматковци просто искат да бъдат обичани и глезени. Дай им много време за игра и те винаги ще бъдат до теб. Дори когато ти искаш да си починеш от тях.

И накрая, най-глезената порода косматковци за 2022 г. е Френският Булдог!

Тези малки сладки топчета ще накарат сърцето ти да се разтопи с техните дизайнерски тоалети и луксозни легла. Зарови ги в лакомства и ще те обичат като семейство. Дори току-що да са те срещнали.

Ако търсиш кого да поглезиш, затвори очи и избери която и да е порода, всички ще те обичат безусловно! Не забравяй, кучетата не са само домашни любимци, те са семейство. И заслужават да бъдат глезени! Абонирай своето за dogin’BOX и се наслаждавайте на времето си заедно.