Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

Нахрани кучето си с тиква! 5 полезни съвета за тиквите и кучетата.

Написана на: 05.10.2022
Чете се за 15 минути
 Тиква ли? Та дори аз не ям такива глупости, а ще давам на куч.

И мен ме караха трудно да си хапвам тиква. Но това беше преди да опитам вкусотиите на Happy Bar & Grill. Вече не минава сезон, в който да не си поръчам цялото им тиквено меню. Ставам пълен тиквеник, ако не си получа тиквата, така че Happy – предупредени сте! А ,освен че е изключително вкусна, (приготвена правилно) е и зверски полезна! Как да устоя да не почерпя и куч с тях?

Защо да не почерпя кучето си с любимите ми есенни, тиквени вкусотии? 

Защото са овкусени с всякакви подправки и са смесени с други човешки храни, които не са подходящи за косматкото ти. Неправилното хранене е основната причина за затлъстяването и лошото здраве при кучетата. Ако си решил да поглезиш куч, прочети предимствата и ползите на тиквата тук и виж начините за хапване, които ще ти предложим накрая на статията.

 
Причини да поглезя любимеца си с тиква.

 

1.      Фибри, фибри, фибри...


И не, това няма да направи кучето ти здраво като Арнолд Шварценегер, а ще помогне на стомаха и чревната му флора. Добавянето на фибри в диетата на кучето ти може да помогне с цялостното храносмилане и подобряване на състоянието на кафевият пай, който куч ти сготвя всяка сутрин.


2.      А, С  витамини ли?


Да, и те са от важните! Витамини A - най-големият помощник на кучешкото зрение. И витамин C, който поддържа куч млад! Добавянето на правилното количество тиква в дневното меню на косматкото ще поддържа нивото на витамините в норма.
 


А вече можеш да пробваш и нашия топер със 100% сурова тиква:

Космическа добавка пилешки дроб с тиква dogin'

16.89лв
Виж




3.      Успокоява апетита.


Високото съдържание на фибри и малкото калории в тиквата я правят перфектен начин за засищане на апетита. Така куч ще се чувства сит по-дълго време, а теглото му ще е винаги перфектно.


4.      Повишава имунитета!


Една сложна-за-изричане-амино-киселина (кукурбитацин / cucurbitacin) - отровна за доста паразити, които се навъртат около кучетата, е налична в тиквата. Съответно като даваш от оранжевата вкусотия, помагаш всичката храна да отива при куч и да няма неприятели, които си хапват от него.

 

5.      Вкусна е, подягодите! 


Какво да направим? Сладка, ароматна и оранжева. Как да не искаш да си хапваш тиква през цялата година?


И понеже обичаме да правим живота ти с куч по-лесен, вече сме подготвили най-лесният начин да добавиш малко сладка тиква в менюто на куч. Абонирай се за dogin’BOX до края на месец октомври и получи БЕЗПЛАТНО топер с тиква и пиле или с тиква и свинско. А, ако предпочиташ направо да си гo купиш от магазина, винаги можеш да ги намериш тук


 
100% натурален топер с тиква