Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

Заешките ушички - перфектен избор за здравето на вашето куче

Написана на: 16.05.2023
Чете се за 5 минути
Здрасти, глутница! Готов ли си за някои прозрения за живота ти с куч?

Например как дъвченето на естествена козина помага на косматкото ти?


Естествените дъвкалки, като заешките ушички, са перфектен избор за здравето на куч. Те са пълни с диетични фибри, подпомагащи храносмилането и здрава чревна флора. Дъвченето на тези лакомства от естествена кожа също може да помогне за премахване на плаката, насърчавайки по-добро здраве на зъбите и свеж дъх. А ти си миеш зъбите преди да целунеш куч, нали?

А това дори не е всичко! Тези лакомства осигуряват безкрайно забавление за любимеца ти, като "космато комедийно шоу" в твоята всекидневна! Радостта и удовлетворението от дъвченето може да поддържа кучето ти ангажирано и психически стимулирано, предотвратявайки скуката и разрушителното поведение.

Просто се увери, че си избрал доставчик на етично произведени продукти за дъвчене и винаги наглеждай любимеца си. Безопасността на куч винаги трябва да е на първо място!

Така че, поглези куч с малко забавление с естествени заешки уши и го поддържайте здрави, щастливи и забавлявани. Твоят космат приятел ще ти благодари с махаща опашка и блестяща усмивка!

Забележка: Винаги се препоръчва да се консултираш с личният ветеринарен лекар на куч, преди да правиш промени в диетата или лакомствата на твоят любимец.