Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

5 знака, че кучето ти те обожава!

Написана на: 31.01.2023
Чете се за 3 минути
5 знака, че твоето куче те обожава!

Всички ги знаем, нали? Известно е, че кучетата са най-добрият приятел на човека и има защо. Тяхната лоялност и привързаност към семейството им е неоспорима. Ако си един от малкото, които се чудят колко много те обича кучето ти или просто имаш нужда от напомняне, тези пет очарователни знака ще ти помогнат.


Махаща опашка

Махащата опашка е класически знак за щастие и задоволство на кучето. Когато опашката на кученцето ти маха, то се радва да те види и се радва да бъде в твое присъствие.


Облизване

Кучетата показват привързаност чрез облизване, това е знак за любов и доверие. Твоето кученце може да оближе лицето, ръцете или краката ти, за да  покаже колко го е грижа за теб.


Откача, когато се прибереш вкъщи

Когато се прибереш у дома, кучето ти може да те посрещне с неистов лай и подскачане. Това е ясна индикация, че си му липсвал и се радва да те видят отново.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Или просто е развълнуван да види новия dogin’BOX, който му носиш.


Носи ти неща

Кучетата обичат да доставят удоволствие на стопаните си и един от начините, по който го правят, е като ти носят неща. Независимо дали става въпрос за играчка, кост или дори обувките ти, косматкото ти се опитва да покаже, че го е грижа за теб и иска да те направят щастлив. Представи си колко му е трудно да споделя ценните си вещи с теб!

Разбира се, кучетата са най-лоялните и любящи същества на земята. Тези пет знака са само няколко от многото начини, по които твоето куче ти показва,че те обожава. Така че следващият път, когато кучето ти маха с опашка, ближе те, откача, когато се прибереш у дома, носи ти неща или ти позволява да докосваш главата му, не забравяй, че това са знаците за вечната му любов към теб. И ако искаш да покажеш любов към кучето си – абонаментът за dogin’BOX е идеалният начин! Започни с името на твоето куче ТУК!