Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

dogin' празнува 1 година!

Написана на: 16.11.2022
Чете се за 5 минути
Първата година на dogin’, от Сиси


Сиси, (Изпълнителен Изпитател на играчки)
 

 
Когато dogin’ започваше, се страхувах, че няма да има време за разходки с мен.

Всъщност dogin’ e...НАЙ. ЯКОТО.

За годината, откакто dogin’ съществува, съм изяла 382,738 лакомства, някои от тях като дегустация преди да стигнат до други стотици кучета. А други, в компанията на такива - я в Пловдив, я в София, я в Бургас. 

А и тези са тесвани от мен... пробвай ги!

Изсушени рапани dogin'

21.98лв
Виж

Космически чипс от сладък картоф dogin'

10.78лв
Виж

Цели рибки - попче dogin'

12.58лв
Виж


Играх си с 9,837 играчки и намерих свирката в поне 3,792 от тях! Другите бяха създадени за унищожители и не можах да се справя. Но това не означава, че не пробвах всеки месец!

dogin' празнува 1 год.


Издъвках 3 тона рога, телешки опашки, свински уши и множество други гурме вкусотии, докато си почивах след дегустациите и играта. И винаги ми оставаше по някое, което да споделя с нахалницата Мойра! (или както човеците казва да я наричам моята мила сестра от друга майка и баща)

Като цяло, беше страхотно! Даже намерих нови приятели, които успяха да станат част от семейството ми. Някои, като си намериха дом, в който ги виждам често, а други, като получават и одобряват лакомствата, които дегустирам за тях.

dogin' празнува 1 год.


Ако и ти си бил част от приключението през изминалата година, значи всичко е на мястото си. Благодаря ти за размаханата опашка!

А съвсем скоро може да кажеш и на своите европейски приятели за нас. (dogin' става www.dogin.com) Ще могат да получат dogin’BOX направо пред вратата си, без ти да им я пращаш! 

 

Сиси


 
П.С. И понеже те обичам, убедих човеците да ти подарят dogin’BOX. Виж как можеш да участваш ТУК. Теглим победителите на 03.12.2022.

Aбонирай се и спечели!