Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

Печели награди, докато се забавляваш с косматкото си!

Написана на: 09.07.2023
Чете се за 3 минути
Хей, глутница! Нека да разнищим какво ще спечелиш от предизвикателството в dogin'BOX този сезон и да открием как да се забавляваш заедно костматкото си, с лакомствата и наградите, които dogin’BOX ти подарява!

Участвай в нашето предизвикателство, което ще намериш в тазмесечния dogin’BOX. Нашият екип щателно е събрал три уникални pack-ове, всеки пълен с готини неща, за да направи сезона на куч прекрасен! Да не губим време!

Първият печели „С куче на море“ pack. Екологичната плажна чанта е повече от просто fashion statement, тя е аксесоар за личната торба за плажни принадлежности на куч. Какво още? Върху нея е името на любимеца ти – персонализиран детайл! Плажната кърпа от 100% памук е нотариалният акт на куч за удобно крайбрежно място. И да не забравяме торбички-за-ако-държателят! С него прибирането след косматкото ще изглежда по-малко като скучна работа, а по-скоро като екологична мисия. И последно, но не на последно място - фъстъченото масло. Това не е просто лакомство, то е инструмент за обучение и охлаждане! Използвай го като охлаждаща награда, когато куч се прибере от плажа.

След това имаме "Пикник" pack. Представи си спокойна обстановка на открито, семейството ти и нетърпеливият куч, наслаждаващи се на деня. Екологичната памучна чанта е идеална за опаковане на всичките основни неща на косматкото. Космическите лакомства са идеални за възнаграждение на доброто поведение на куч по време на пикника и за да си махне носа от твоите вкусни (но солени!) пържоли.

И накрая, нека поговорим за "Скитник“ pack. Може да изглежда като странно име, но повярвай ни, това е пълна случайност. Фъстъченото масло и пръчката за игра са комбинирани не случайно. Бръкни с играчката във фъстъченото масло и готово - имаш близалка. Ако я поставиш във фризера, тя дори ще охлади косматкото.

Тези dogin'BOX подаръци не са просто предмети, те са преживявания, които чакат да бъдат изживяни, паспорт за повече забавление и време, прекарано с косматия ти спътник. Включи се в предизвикателството и се възползвай максимално от своя dogin’BOX този месец!

Не забравяй, радостта в dogin’BOX е толкова неограничена, колкото енергията на куч. И така, ето ти дни на плажа, излети за пикник и забавление у дома, всичко това обвито в предизвикателство, което можеш да направиш с една лапа! Можеш да намериш предизвикателството и неговите правила в своя dogin’BOX, след като го поръчаш ТУК.