Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

Dogin' е на A to Jazz Festival

Написана на: 29.06.2022
Чете се за 2 минути
Този петък, след 18:00 ч., София, Кучешкия парк, A to Jazz, Арт-базар - dogin' ще си има своето кучешко кътче за кучешки чудеса. Ще сме там и неделяМини да ни видиш, входът е свободен, а нещата, които ще ти покажем са наистина страхотни.

Нашата основна мисия е да правим кучетата щастливи, а щастието, както добре знаем, минава през стомаха. В случая - кучешкия. Затова на нашата шарена кучешка сергийка сме ти приготвили най-апетитните и щастиеоформящи лакомства, които сами произвеждаме с любов и мисъл за косматите любимци. Също така, ще намериш и всякакви играчки и аксесоари за енергични и аксесоари за красиви кучета. (за всички кучета).

Най-важното - всички наши текущи абонати, ще могат да се възползват от 20% отстъпка на всички продукти, които открият на щанда. Ако не си ни абонат – ставаш и получаваш :)

Ето какви неща за кучешко хапване ще ти предложим:

1. Ще откриеш нашите 100% натурални лакомства dogin' направени от пиле, свинско, риба зеленчуци или плодове. Повярвай ми, не си виждал такива лакомства. Кучето ти също!
Също така какво върви по-добре с хрупкави вкусни лакомства освен фъстъчено масло? Не знаем, мислим, че нищо. Затова ще има и 100% натурално фъстъчено масло.


100% натурални кучешки лакомства

100% натурално фъстъчено масло


2. Първи, втори и трети юли. Жега. Всичко останало, което не е жега, ще е странно. А ако на теб ти е жега, на твоето куче му е жега два пъти повече. Затова освен, че сме се погрижили да има непрекъснато студена водичка, ще можем да зарадваме твоят куч и с прекрасен кучешки сладолед.

Кучешки сладолед-мечта



Разбира се, не става само с ядене, трябва и играене. Затова ето и какви играчки и аксесоари сме приготвили за твоето куче, които ще намериш на сергийката ни- пръчки, топки, жестока бандана за най-красивите кучовци и чанта за плаж. Всякакви други играчки можеш да разгледаш в онлайн магазина ни.

Всичко тук, ще го намериш там :)


Ще се видим там, ще те очакваме!