Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

Уикенд, пълен с 358,537% повече размахани опашки...

Написана на: 12.10.2022
Чете се за 15 минути
Благодарим ти! Благодарим, че ни караш да дерзаем, да се движим и най-важното - да се усмихваме. А, ако не успял да присъстваш на събитията, ето какво пропусна:

Много лакомства


Още повече оцапани муцунки със сладолед


Хиляди усмивки


 
Изпълни ни се една огромна мечта, която целият екип на dogin’ имаше – да бъдем част от Капана Фест! Винаги сме си представяли участието си, а с твоя помощ беше по-добро и от всичките ни мечти. Четири дни, щанд номер 45 успя да събере толкова много от вас, а дори и това се чувстваше недостатъчно.

Капана фест, Пловдив


Не само продуктите ни не бяха достатъчно и предстои да изпратим вкусотиите на тези, които не успяха да се вредят съвсем скоро, а и шалчетата ни се превърнаха в повече от моден аксесоар. Но вярваме, че постигнахме това, за което отидохме в града на седемте тепета (добре де, някои от тях вече са търговски центрове) – да измерим колко се увеличава размаха на опашката на куч, след като ни види и пробва от вкусотиите ни. Кучетата в Пловдив размахваха опашките си с 358,537% повече, след като пробваха от лакомствата ни. Резултатите са ясни, без балотаж. А, ако си пропуснал възможността да зарадваш кучето си на базара, винаги можеш да го направиш чрез нашия онлайн магазин.

 

Космическа добавка свински дроб и тиква dogin'

16.89лв
Виж

Хапки от кожа на сьомга dogin'

12.89лв
Виж

Пръчка от маслиново дърво M TNC Pets

20.87лв
Виж
 

По същото време, на другия край на България, бяхме част от още по-благородна кауза. Знаеш, че искаме да направим колкото се може повече кучета щастливи. Точно затова, dogin’, заедно с Община Бургас намерихме дом на 2 кученца по време на "Любовта няма порода". Кученцата се събудиха в Общинския приют и до края на деня си намериха нов дом. Така нощуваха при новите си семейства. Рано сутринта на 09.10. се погрижихме те да стигнат до Пантеона в Морската градина в Бургас. Всяко кученце си имаше поне 2ма човека, които се грижиха за спокойствието и удобството му по време на събитието. И 8те кученца бяха предварително обезпаразитени, ваксинирани и тествани за най-опасните заболявания. Но, каквото и да ти споделим, няма да е достатъчно, за да усетиш емоцията от радостта в очите на куче и дете, които избират да бъдат приятели до живот. Само с един поглед.

Благотворителен базар, Бургас


Ако и ти искаш да намериш своето щастие, или смяташ, че можеш да дариш по-добър живот на някой косматко, можеш да се включиш в кампанията ни, като си осиновиш кученце.