Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

Зелена планета и dogin’BOX – любов от пръв поглед

Написана на: 14.08.2023
Чете се за 3 минути
Здравей, глутница! Знаем, че денят ти е по-натоварен от бишон фризе, преследващо мехурчета, но ние сме тук, за да те разсеем от ежедневието. Ще ти разкажем, как dogin’ не само доставя най-страхотните продукти, за да размаха опашката на куч, но също така се грижи и за Майката Земя. Защото в края на краищата нашата планета не е ли любимата площадка за игри на кучовците?
Като отговорни родители на косматковци, ние вярваме, че е важно да се грижим за любимците си, но и за бъдещето на планетата, на която ще живеят любимците на нашите любимци.

Първо, кутията. Нашата опаковка е 100% рециклирана и може да се превърне в още поне 6 различни dogin’BOX-a! Когато куч приключи с нахвърлянето върху вълнуващото съдържание, можеш да дадеш втори живот на опаковката, като я хвърлиш в кошчето за рециклиране. Лесно е, все едно да научиш старото си куче на нов трик, с помощта на Space treats dogin'!

Затова ние възприемаме минимализма не само като модна тенденция, но и начин на мислене. Като използваме минимално количество опаковки, ние успяваме да запазим изненадите на куч вкусни и здрави, докато стигнат до устата на косматкото, без ненужно разхищение. Освен това, малкото опаковки правят изживяването при разопаковане много по-вълнуващо, дори косматкото е съгласен с махане на опашка, като помирисва вкусотиите, които предстоят да излапа!

Космически лакомства dogin'


Но не се спряхме само на опаковката. Нашите Космически лакомства също са приготвени с много любов и голяма доза отговорност. Те се изсушават в производство с ниски разходи на енергия, за да сме сигурни, че свеждаме въглеродния си отпечатък до минимум. И познай какво? Това ги прави още по-ароматни и вкусни, заради повечето кислород наличен на планетата!

Ние разбираме - докато си забързан като пчела, не винаги оставa време за разглеждане на безкрайния избор в зоомагазините. Ето защо сме си поставили за мисия да доставим щастието направо до прага ти - и го правим по възможно най-щадящия Земята начин.

И така, само с абонамент за dogin’BOX можеш да бъдеш страхотен родител на любимеца си и безстрашен пазител на Земята, защото с dogin’BOX ти не просто се грижиш куч, а също така се грижиш за неговата детска площадка!

Не забравяй, заедно можем да поведем глутницата към по-устойчиво бъдеще!