Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

Как да опазиш елхата от косматкото си?

Написана на: 22.12.2023
Чете се за 5 минути
Някога намирал ли си своя космат приятел заплетен в гирлянда? Ах, радостта да имаш игриво кученце по време на празничния сезон! Споко! Имаме най-доброто ръководство, за да гарантираме, че твоята елха ще остане във вертикално положение и все така блестяща, дори с любопитно кученце наоколо.

1. Наблегни на елегантността:
Започни, като окачиш ценните украшения по-високо на дървото. Това не само ги държи далеч от обсега на лапите, но и добавя нотка елегантност към твоето дърво. В крайна сметка, кой казва, че горните клони не заслужават повече любов?

2. Разсейване с наслада:
С вкусните лакомства и забавни играчки на dogin'BOX, твоето куче ще бъде твърде заето да разопакова собствените си изненади, за да се занимава с твоите. Новите придобивки ще държат опашаткото зает и далеч от дървото. Мисли за това като за неговото собствено коледно разсейване! Хем вкусно и забавно, хем полезно!

3. Тренирай куч и се забавлявай:
Нашата кутия не е само лакомства, спокойно можешда я използваш и за трениране! С продукти, пригодени за обучение, можеш да научиш своя Джак Ръсел или Голдън Ретривър да съжителства лесно с елхата.

4. Защити и подсигури:
Помисли дали да не поставиш елхата си върху здрава основа или дори да я закрепиш към стена. Това гарантира, че дори ако твоят Лабрадор или Френски булдог се развълнува твърде много, дървото остава в изправено положение.

5. Освен дървото:
Коледа не е само елхата. Има лампички и други декорации! Увери се, че кабелите са скрити или покрити. Или сложи лампички на батерии. Избери "подходящи" за кучета декорации, които придават празнично усещане без риск.

6. Dogin'BOX Touch:
Нашата абонаментна кутия е идеалното решение, за да поддържаш твоето куче щастливо, радостно, но и да работиш върху обучението му. От играчки за дъвчене, които издържат и на най-здравите зъби, до лакомства, които задоволяват вкусовите му рецептори, това ще намериш в dogin'BOX. Защо да ги оставяш да преследват топките от елхата, когато могат да си имат свое собствено забавление?

Космическо свинско сърце dogin'

21.89лв
Виж

Рог от елен 10см R-EASY TNC Pets

10.98лв
Виж

Плюшена кокошка 34см Pet Nova

15.86лв
Виж


Така че, докато снегът вали и коледарите пеят, потопи се в празничния сезон със сърце, пълно с радост, и елха, без липсващи декорации. С dogin'BOX до теб, ти не просто получаваш решение; ти подаряваш на косматия си приятел щастие през цялата година.

С пожелание за весели Коледни и Новогодишни празници и много размахани опашки!