Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

Космически лакомства dogin’

Написана на: 26.08.2022
Чете се за 2 минути
Нищо не ни мотивира да правим и измисляме нови неща толкова, колкото любовта ни към нашите кучовци. До космическите лакомства ни доведе точно това – как да дадем на нашите косматковци едновременно най-здравословното, но и апетитно лакомство? Отговорът изобщо не се оказа толкова лесен, но пък колко си заслужава!

Космическите лакомства oт dogin’ са на практика лиофилизирани лакомства. Какво значи това? Значи, че за направата им сме използвали „лиофилизация“, което е процеса на дехидратация на продукт, с цел запазване максимално много от полезните вещества в него. Същата технология, с която се прави храната за космонавтите: минимум количество – максимум резултат. По този начин продуктите запазват 97% от полезните си вещества, за разлика от обикновения метод на дехидратация, при който се запазва до 40%. Текстурата, която постигаме е хрупкава, а видът на лакомството е максимално запазен до оригиналния размер. Мном.

Технологията запазва лакомството за много дълго време, като така намаляваме отпадъците и помагаме на природата. 

Направени са от продукти за хора и ако за пилешките сърца не ни стигна сърце да дегустираме, то за ягодите гарантираме, че са супер снак и за човеци.

Те са 100% натурални - без овкусители и оцветители. Ще ги намериш направени от (а не с вкус на!) пиле – сърце и воденички, свинско – дроб и сърце, мини моркови, сладък картоф, чипс от банан, ягоди и грах. Ще има и други!

Космически пилешки сърца dogin'

19.87лв
Виж

Космически пилешки воденички dogin'

17.93лв
Виж

Космическо свинско сърце dogin'

21.89лв
Виж

Космически свински дроб dogin'

23.89лв
Виж

Космически моркови dogin'

10.67лв
Виж

Космически грах dogin'

10.98лв
Виж

Космически чипс от банан dogin'

11.77лв
Виж

Космически ягоди dogin'

13.78лв
Виж

Изсушени мини морковчета dogin'

8.87лв
Виж

Космически чипс от сладък картоф dogin'

10.78лв
Виж

Космическа добавка пилешки дроб с тиква dogin'

16.89лв
Виж

Космически ябълки dogin'

11.88лв
Виж

Космическо лакомство тиква

10.89лв
Виж
 

А искаш ли да получаваш всеки месец по една различна опаковка от нашите лакомства? Или пък играчки? Или пък други лакомства? Специално подбрани за твоето куче?
Много е лесно – абонирай се за dogin’BOX тук. Разкажи ни за твоя куч, какво обича, какво не обича и изобщо какво му харесва в този живот и ние всеки месец, ще му даваме още 5 неща за обичане – лакомства и играчки, специално избрани за него. Грабвай офертата!