Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

Перфектната зимна торта за куч

Написана на: 11.03.2024
Чете се за 4 минути
Здравей, глутница!

Представи си студен зимен ден, идеалното време за празнуване с куч. Или просто погледни през прозореца, не е нужно да си го представяш– той е тук. Независимо дали е рожден ден или просто вторник, тортата, подходяща за куч, не е просто удоволствие, а е изживяване за теб и куч!

Въпреки че ние, хората, обичаме сладки, шоколадови торти, те са напълно неподходящи за нашите любимци. Ето защо ние от dogin' сме тук, за да те напътстваме в приготвянето на торта, която е не само здравословна, но и абсолютно вкусна за куч! Нашата тематична зимна рецепта съдържа безопасни за косматкото ти съставки като пълнозърнесто брашно, ябълково пюре, фъстъчено масло (без ксилитол) и моркови. Без шоколад или ксилитол! Тези съставки са отровни за куч! Затова пък ние ти предлагаме здравословни и вкусни алтернативи.

Рецепта за любов 

Нашата специална зимна рецепта за торта е лесна и забавна! Включва сезонни съставки като тиква или банан, за да превърнеш тортата в пир за вкусовите рецептори на куч. Рецептата е лесна и гарантира страхотен резултат дори за заети родители!


Съставки:

120 гр пълнозърнесто брашно (по-здравословен вариант за куч)

5 гр сода бикарбонат (за да помогне на тортата да бухне)

60 мл неподсладено ябълково пюре (за естествена сладост)

70 гр dogin’ Фъстъчено масло (без ксилитол, тъй като той е токсичен за кучета)

1 опаковка dogin’ Space моркови (добавени хранителни вещества и за текстура)

1 опаковка dogin’ Space тиква или dogin’ Space банан (за сезонен вкус и влажност)

1 яйце (за да сближим съставките)

Вода, колкото е необходимо (за постигане на желаната консистенция на тестото)


Глазура:

Обикновено нискомаслено кисело мляко (здравословна и безопасна за куч основа за глазура)

dogin’ Space банан или dogin’ Space topper (за вкус)



Инструкции:

Загрей фурната предварително на 175°C.

Смеси сухите съставки в голяма купа - пълнозърнестото брашно и содата за хляб. Смелете и добавете Dogin’ Space лакомствата – банан, морков, тиква.

Добави мокрите съставки: Разбъркай ябълковото пюре, фъстъченото масло и яйцето. Смеси добре. Ако тестото е твърде гъсто, добави малко вода, за да постигнеш разливна консистенция.

Приготви съда за печене: Намажи с мазнина малка форма за торта или форма за кексчета, ако предпочиташ индивидуални порции.

Изпечи тортата: Изсипи тестото в подготвената форма и заглади горната част. Печеш 25-30 минути или докато клечка за зъби, поставена в центъра, излезе чиста.

Остави тортата да се охлади напълно преди глазура.

Глазура и декорация: Намажи тортата с тънък слой нискомаслено кисело мляко и украси с любимите здравословни лакомства на куч – като dogin’ Space пилешки сърца или Space topper със свински черен дроб.

Това е то! Сега е време за празнуване! Сервирай малка порция на косматкото и го гледай как се мята, как се ближи и как ще се наслаждава на специалното си лакомство.

Запомни: Винаги вземай предвид диетичните нужди на куч и всички алергии, които може да има. Поддържай порциите в подходящ размер, за да не прехраниш куч!


Сподели любовта!

Ще се радваме да видим твоя кулинарен шедьовър! Сподели тортите си в социалните мрежи, като използваш #dogin’bakes. Това не само споделя радостта, но и вдъхновява други родители на косматковци в нашата общност.


Присъедини се към празника с dogin'BOX

Готов ли си да се забавляваш? Абонирай се за dogin'BOX за по-вълнуващи и подходящи за твоя любимец идеи за празнуване, включително специални лакомства и изненади в неговата кутия. Нека превърнем всеки ден в празник. Абонирай се сега и нека приключението започне!