Магазин
Блог
Вход
Абонирай се

Не се колебай да се свържеш с нас!

0893 75 84 80

Dogue - Ексклузивно интервю с мопса Бруно и неговия "puglife"

Написана на: 05.01.2023
Чете се за 5 минути
Здравей, глутница, започваме нашата поредица от блогове за новата 2023 г., като се запознаваме с един от нашите първи абонати!
 
Той е на 5 години с тъмни очи и е златисто пясъчен цвят. Дълъг е цели 70 см., със стройна фигура от 10 кг. 
 
Това е мопсът Бруно, представен в нашия първи брой на "Dogue" - "Puglife issue"!
Зададохме на Бруно няколко въпроса, свързани с любимите му занимания, лошите навици, които е оставил през 2022 г. и каква роля е изиграл dogin’ за поддържането на перфектния му имидж в общността на мопсовете.
 
Кои са любимите ви игри, г-н Бруно?
 
"Топка, казваш топка, къде е топката?!" Това беше единственият отговор, който получихме от него. Бруно, като горд представител на много мързелива порода кучета, всъщност е изненадващо много активен. Тази порода е известна с това, че в по-напреднала възраст има много проблеми със ставите, костите и гръбначния стълб, така че активните хобита като играта с топка са много препоръчителни още от ранна възраст. Бруно сподели с нашия екип за манията си по топките, така че има огромна колекция от топки, специализирани за по-малки породи - като него ,които е получавал през изминалите месеци в своя dogin’BOX.
 
Бруно препоръчва на глутницата:

Гумена топка-цветна 8см Pet Nova

13.78лв
Виж

TPR многоцветна топка със звънче 10,5см Pet Nova

9.67лв
Виж

Гумена топка Рефлекс Nobby

6.87лв
Виж



Получихме най-доброто ръководство за игра с топка, специално от мопса Бруно, което можеш да покажеш на косматкото си:
1.         Вземи една от любимите си топки (ако косматкото няма такава, в нашия магазин има огромното разнообразие от топки за всякакви породи)
2.         Занеси любимата си топка на стопанина си и не спирай да лаеш, докато не разбере посланието!
3.         След това поскимти, за да излезете навън и отидете в парка, където приятелите ви играят на топка, и се присъединете към тях.
 
Кой е най-лошият ви навик, който сте оставили през 2022 г.,г-н Бруно?
 
Бруно сподели с нас факта, че още откакто е бил кутре, е имал лошия навик да яде акото си. Това е много известен лош навик при всички породи кучета, нека не сочим с пръст само нашия мопс. Една от причините за този навик е недостиг на хранителни вещества и калории.
Ние добавихме пълни с хранителни вещества лакомства към месечната кутия на Бруно, като нашите космически лакомства и добавки, които са лиофилизирани и така запазват 97% от полезните вещества. Ето защо хапването на тези лакомства от Бруно доведе до това, че той изпълни новогодишната си цел и прекрати вредният си навик.
 
Прочети публикацията в блога ни за Космическите лакомства и как те могат да помогнат на твоето куче>>
 

Космическо свинско сърце dogin'

21.89лв
Виж

Космически свински дроб dogin'

23.89лв
Виж

Изсушени рапани dogin'

21.98лв
Виж


 
Бруно препоръчва строгия, но работещ режим на dogin’BOX за постигането на целите на твоя куч тази година! И се надява и твоето куче да последва ръководство за игра с топка и да се видите в парка скоро!
 
Екипът е благодарен на Бруно, че се съгласи да сподели най-мрачните си тайни!